06 - 427 282 97       massage@relaxinbalance.nl

Hulp bij persoonlijke groei

Geef richting aan je eigen levenspad.

The great awakening

We leven in een tijdperk van grote veranderingen en veel mensen zijn op een pad van ontwaken. Steeds meer mensen vragen zich af wat de zin van het leven is, maar er zijn ook mensen die voelen dat ze niet op de juiste plek zijn. Deze mensen voelen zich vaak onbegrepen, misplaatst en lijken soms geen aansluiting te kunnen vinden bij de maatschappij. Andere mensen leren grote levenslessen, bijvoorbeeld na ziekte of een ongeluk en worden hierdoor gedwongen om naar zichzelf te kijken. Bij zelfreflectie komen er vragen op zoals; waarom doen we de dingen zoals we ze doen, waarom voelen we wat we voelen en wat heeft ons zo gemaakt zoals we nu zijn? Wat deze mensen vaak gemeen hebben is dat ze zichzelf vragen gaan stellen, willen onderzoeken wie ze zijn en vooral willen werken aan wie ze willen worden. Ondanks dat we niet gewend zijn om zo te denken hebben we namelijk heel veel invloed op onszelf en onze omgeving. Het duurt alleen vaak een tijd voordat mensen doorhebben hoe dat werkt. We zijn in een maatschappij opgegroeid met de gedachte dat wie we zijn, hoe we eruit zien, welk gedrag we ontwikkelen en welke ziektes we krijgen, met name bepaald wordt door een genetische blauwdruk die we van de generatie voor ons erven. We moeten dus leren deze overtuigingen los te laten om onze eigen kracht te vinden.

Een veel gehoorde uitdrukking is dat je alleen kunt liefhebben als je van jezelf houdt, of dat je alleen voor andere mensen kunt zorgen als je voor jezelf kunt zorgen. Het begint dus altijd bij jezelf en gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit erkennen en daarom opzoek gaan naar zichzelf om te groeien en tot bloei te komen.

Het is belangrijk om tijdens deze zoektocht te zien dat we meer dan alleen een persoon met een baan, een imago en een verhaal zijn. We hebben een energetisch lichaam, we kunnen voelen, communiceren, denken, dromen, manifesteren en we hebben een bewustzijn dat zo bijzonder en ondoorgrondelijk is, dat het stellen van diepe vragen onvermijdelijk wordt als je hierover gaat nadenken.

Helaas worden de meeste mensen echter niet grootgebracht met een beeld van zichzelf dat oneindig groots en onlosmakelijk verbonden is met het universum en de wereld om ons heen. Zelfs de verbinding met het lichaam en echt voelen wat en wie we zijn, is voor veel mensen al heel lastig.

Er zijn vele manieren om te ontdekken wie je bent en los te laten wat je niet meer dient. In de afgelopen jaren zie je mede daarom een stijging in het aantal mensen dat yoga, meditatie en andere mindfulness activiteiten beoefent. Ook de stijgende interesse naar gezonde voeding, sport, leefstijl, geneeskrachtige planten en de oprichting van communities over de hele wereld, zijn een teken van de grote shift waar we collectief in zitten.

Met Myofascial Energetic Release ben je in staat om je zelf beter te gaan voelen, meer verbinding met je lichaam en emoties te maken en bovenal je overtuigingen en trauma's los te laten. Door ruimte te creëeren, oude overtuigingen los te laten, patronen te doorbreken en persoonlijk te groeien, zal je meer uit dit leven gaan halen.

MER & sport

MER & yoga

MER & stress

Neem de regie over je eigen evolutie door te leren en te groeien.